Cautare

4423 de rezultate pentru "ministru aoararii" (2.82 secunde)
Pot fi invocate cel mult pretexte in spatele carora se afla interese electorale certe ale presedintelui Traian Basescu si ale PD-L in consecinta BEx al PSD a decis in unanimitate sa il sustina pe Dan Nica, in functia de vicepremier si ministru de Interne", se arata in scrisoarea trimisa de liderul PSD, Mircea Geoana, premierului Emil Boc.
Presedintele Traian Basescu a semnat astazi Decretul pentru revocarea din functia de viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Internelor a lui Dan Nica.
Liderul PSD Timis, Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, a declarat ca in Parlament functioneaza o noua majoritate, formata din PSD, PNL si UDMR, iar un protocol intre aceste formatiuni urmeaza sa fie semnat "probabil" dupa primul tur al alegerilor prezidentiale.
"Deblocarea situatiei politice trebuie sa aiba loc cat mai curand si de aceea voi convoca de indata ce voi primi solicitarea din partea presedintelui cu privire la primul ministru desemnat Birourile Permanente reunite ale Parlamentului si voi analiza posibilitatea de a sesiza Curtea Constitutionala ca presedinte al Senatului, singura posibilitate de a merge la CCR, daca nu cumva in acest moment suntem intr-o situatie de conflict intre institutii", a declarat Mircea Geoana.
Conform CV-ului oficial de la presedintie, Basescu a fost secretar de stat la Transporturi, 2 ani, apoi ministru plin un an, in guvernul Stolojan, din nou ministru plin 4 ani in mandatul CDR, apoi primar general 4 ani si jumatate si, in fine, 5 ani sef al statului.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, il acuza pe Traian Basescu ca este vinovat pentru ca Adrian Severin nu a obtinut postul de ministru de Externe al Europei.
Guvernul de la Bucuresti l-a nominalizat, in aceasta toamna, pe fostul ministru al Agriculturii, Dacian Ciolos pentru postul de comisar european, din partea Romaniei.
Mai multe surse din PSD au legat demiterea lui Gabriel Oprea, la inceputul acestui an, din fruntea Ministerului de Interne de incercarea lui Marian Vanghelie de a-l impune pe senatorul Catalin Voicu in pozitia de ministru.
un parlament mai eficient si mai credibil, in care primul-ministru sa vina cel putin o data pe saptamana in Parlament", a spus fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu, ca reactie la discursul premierului pe reforma statului.
Propunerile PSD privind reforma constitutionala presupun, potrivit unui material prezentat, joi, la Consiliul National (CN), pierderea mandatului de catre parlamentarii care demisioneaza din partidele din partea carora au candidat, demiterea unui ministru prin motiune simpla si clarificarea drepturilor presedintelui tarii.
Gazeta Sporturilor publica, in editia de astazi, o noua serie de dezvaluiri in cazul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob-Ridzi.
Acesta a precizat, totodata, ca nu isi doreste functia de ministru sau prim-ministru si nici nu mai vrea sa candideze la presedintia Romaniei, iar functia de presedinte al PSD o vrea doar pentru doi ani.
Fost prefect al Capitalei si apoi ministru al Administratiei in Guvernul Nastase, Oprea a mai incercat, in formula PD-L-PSD, doar pentru doua saptamani, fotoliul de la Interne.
El a adaugat ca premierul Boc deja a pierdut toate procesele cu aceia pe care i-a dat afara din deconcentrate, de la Cancelaria Primului-Ministru si din teritoriu, de la inspectoratele scolare, cand a detinut ca interimar portofoliul Educatiei.
ADRIAN TUTUIANU, senator PSD de Dambovita, l-a interpelat in Senat pe Primul Ministru. ... Nu mai reiau cifrele a ceea ce a insemnat dezastrul celui mai incompetent ministru pe care l-a avut Romania.
Vina pasata pe umerii liberalilor Premierul si-a inceput discursul din Parlament privind bilantul guvernarii acuzand din nou guvernarea PNL, pentru deficitul ridicat din 2008 in contextul unei cresteri economice de 8%, si a apreciat ca nu fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu este in masura sa critice actuala guvernare.
Agerpres informeaza ca Prim-ministrul Emil Boc a declarat, miercuri, ca decizia legata de renuntarea la escorta Politiei Rutiere, pentru deplasarea in coloana oficiala, nu a fost luata pentru a-l determina pe Vasile Blaga sa demisioneze din functia de ministru al Administratiei si Internelor.
'Stand la taclale cu Turcescu, la prietenosul post B1TV, ministrul Apararii Gabi Oprea ne-a relatat cum a fost el resapat de Traian Basescu, din calitatea de "sef al Mafiei personale a lui Adrian Nastase" in aceea de general de patru stele si ministru in guvernul lui Boc.
M-a surprins faptul ca cel mai mare sustinator al femeilor in politica, dl Traian Basescu, un barbat caruia multe femei, cel putin cele din PDL, ii datoreaza ascensiunea si cariera si functiile pe care le ocupa - suntem atatea femei in functie extrem de importante din partea PDL, al treilea om in stat, Roberta Anastase, Anca Boagiu, ministru, eu ministru, Sulfina Barbu, Monica Ridzi - nu ne-a dat sanse la functia de presedinte al partidului, la cele mai inalte functii in stat si asta sigur este un motiv de deceptie asa pentru noi femeile, pentru ca ne gandeam totusi ca cel care te ajuta atat de mult in cariera chiar crede ca poti merge mai sus", a comentat Udrea la B1TV afirmatia presedintelui de duminica.
Uniunea pentru Progresul Romaniei, partidul independentilor care sustine PDL in parlament si la guvernare, si-a ales conducerea judeteana din Dolj in prezenta presedintelui executiv al UNPR, Gabriel Oprea, totodata ministru al apararii.
google-analytics.com